Cautare

360 de rezultate pentru "nedelcu trandafir bul grivitei 72" (3.86 secunde)
Numarul celor care ar fi vrut sa o imbratiseze pe PSD-ista Aura Vasile (asa cum a facut Teo Trandafir intr-un gest de un populism care l-a depasit pe cel al lui Ponta) a fost, in mod cert, mult mai mare.
dar castig pe termen scurt e exact ce au incercat sa faca sustinand-o pe Teo Trandafir, un exemplu pe care dl Lazaroiu ar trebui sa-l stie foarte bine.
Dar, acum 20 de ani, Berlusconi avea dejea stofa de politician. Televiziunea este o alta profesie decat cea de om politic. Teo Trandafir ne-a dovedit-o deja", conchide Cristian Parvulescu.'
Lacrimi in ochi au avut si democrat-liberala Teo Trandafir si social-democrata Ecaterina Andronescu. "Este cea mai dura motiune de cenzura", a spus si deputatul PSD, Anghel Stanciu.
Iata un dar toxic pe care parlamentarii Opozitiei i l-au facut, poate fara sa vrea, Patriarhului lor, Ion Iliescu, cu doar cateva zile inainte ca acesta sa-si agate in buchetul vietii cel de-al 82-lea trandafir.
Teo Trandafir sau Adriana Saftoiu), azi USL ar fi avut suficiente voturi pentru a castiga in mod categoric batalia din Parlament.
Cazul Teo Trandafir a dovedit ca notorietatea fara pic de experienta e suficienta pentru a cistiga un colegiu, odata ce ai biruit marele hop al intrarii pe lista unui partid de anvergura.
Bulai considera ca nici USL-ul nu are un viitor politic "pe petale de trandafir", iar dupa alegerile parlamentare ar putea urma o reconfigurare a aliantelor.
Importul de flori se dovedeste a fi cat se poate de profitabil, dat fiind faptul ca, spre exemplu, un fir de trandafir intra in tara cu aproximativ 5.000 de lei si pe piata ajunge sa fie vandut cu 100.000 de lei sau chiar mai mult.
Eugen Trandafir, incendiile din 6 aprilie din Valea Pomilor, Nusfalau si Zauan au provocat perturbari serioase in retelele telefonice din aceste zone.
Cu alte cuvinte, poti avea 23 de ani si 11 luni, o vechime in munca de 5 ani si un salariu lunar de 10.000 euro, dar asta nu-i va impresiona pe bancherii de la Banca Romaneasca, care iti vor tranti scarbiti usa in nas, pentru ca nu ti-ai adaugat in buchetul vietii cel de-al 24-lea trandafir.
Valoarea amenzilor pentru sezonul de anul acesta este de 567.950 RON, dar asta nu inseamna ca toate controalele se finalizeaza cu o amenda, au fost situatii in care doar am retras bunuri de la vanzare sau cand am dispus incetarea activitatii pana la solutionarea problemelor", a declarat Gheorghe Trandafir.
Tot in martie au fost atestate si sase produse din carne ("Carnati trandafir Tudor", "Carnati oltenesti Tudor", "Caltabos Tudor", "Drob Tudor", "Toba Tudor" si "Bucati la garnita").
Tare mi-e teama insa ca, asa cum s-a mai intamplat pe la noi, nu stiu ce afacerist sa plece cu banii nostri cu tot", a afirmat, la randul sau, Victor Trandafir, un tanar de 31 de ani.
La evenimentul lansarii oficiale a hypermarketului Kaufland, desfasurat ieri, nu au lipsit oficialitati locale de cel mai inalt rang, cum ar fi Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, subprefectul Adrian Nicolaescu, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, Nicolae Ciocanel, seful Inspectoratului de Stat Teritorial in Constructii sau Gheorghe Trandafir, directorul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului.
La manifestare a participat si o delegatie constanteana formata din Iulian Groposila, presedinte al Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, Gheorghe Trandafir, director al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Cristina Vlad, reprezentant al Directiei Sanitar-Veterinara si Siguranta Alimentelor, Cornel Grigorut, reprezentant al Universitatii Ovidius, Dumitru Nancu, director OTIMMC Constanta, oficiali din partea Prefecturii Constanta, Primariei Constanta, Consiliului Judetean si mediului de afaceri constantean.
Potrivit lui Andrei Trandafir, vicepresedinte al Asociatiei Patronale Mamaia, tarifele de cazare in Mamaia vor ajunge din acest weekend la 90 - 110 lei pentru un loc pentru o noapte intr-o camera la un hotel de doua stele, la 200 de lei pentru o noapte intr-o camera la un hotel de trei stele, iar la patru stele un loc de cazare la hotel ajunge, in unele cazuri, la 300 de lei.
Petre Trandafir, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta, Vasile Petro, seful Garzii de Mediu, precum si oficiali din conducerea Grupului Rompetrol.
Emisiunile "Teo Show" cu Teo Trandafir si "Pe gustul tau" cu Simona Patruleasa au fost concepute exact in aceasta idee si vor fi difuzate in 30 de judete ale tarii.
fostul ministru de Finante, Gheorghe Pogea, secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Gratiela Iordache, si consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, fostul ministru al Integrarii, Ene Dinga, si Nicoleta Dumitrean. Pe langa acestia apar si Eduard Goean si Corin Trandafir, reprezentantul in Romania al familiilor Malaxa si Auschnit.
google-analytics.com